Gespecialiseerd in
zonne-energie

Ruime kennis, meer
dan 10 jaar ervaring

Gecertificeerd
Zonnekeur-installateur

Eén schakel tussen
fabriek en eindklant

Zonnepanelen aanschaffen via uw gemeente?

Met een Zonnepanelenproject van de gemeente kan de inwoner via een gunstige lening zonnepanelen kopen. Zo worden zonnepanelen nóg rendabeler en interessanter om aan te schaffen én behaalt de gemeente makkelijker haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Lees meer over lopende collectieve PV projecten >

Zonnepanelen aanschaffen via uw gemeente?

Webshop

Uw webwinkel voor zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Tevens slimme, duurzame en energiebesparende producten sinds 2007. Op deze website vindt u meer dan 1.000 slimme producten waarmee u in en rondom huis gemakkelijk energie kunt besparen, opwekken en opslaan. We bieden onder andere zonnepanelen en toebehoren, en energiebesparende producten voor elke portemonnee.

Ga naar Bespaarbazaar >

Webshop

Profiteer van lagere maandlasten met zonnepanelen!

Denkt u er over om zonnepanelen te kopen? Dan wilt u goed geïnformeerd zijn! Zonnepanelen zijn goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U behaalt immers meer rendement uit uw spaargeld met zonnepanelen dan op de bank! Bovendien krijgt u nu de btw over de gehele aankoop terug én kunt u profiteren van gunstige leningen en subsidie.

De herfst is een goede tijd om zonnepanelen aan te schaffen. Met zonnepanelen kunt u meteen flink besparen op uw energierekening en bent u klaar om, bij aanvang van de lente, meteen op volle toeren te gaan opwekken!
Als u nu minimaal 8 zonnepanelen aanschaft bij Volta Solar mag u kiezen: 1 zonnepaneel helemaal gratis of een Bespaarbox t.w.v. €100,-*. 

Doe de Online Dakcheck en ontdek hoeveel u kunt verdienen met zonne-energie.

*Lees hier de actievoorwaarden

Een investering in zonnepanelen is een investering voor lange termijn. Daarom willen we u zo goed mogelijk adviseren en helpen bij uw keuze.

Lees meer >

Profiteer van lagere maandlasten met zonnepanelen!
Dhr. de Groot:

“Vlotte, duidelijke afhandeling en nette installatie die in goed overleg is uitgevoerd.
Keurige 'after sales' met maandelijkse emails”

Investeer in een duurzame toekomst, voor jezelf én voor het milieu!

Interview met Nick, monteur bij Volta Solar in Heerlen. Wil jij ook investeren in een duurzame toekomst? Bekijk dan onze vacatures voor dakdekker en elektricien!

Bij bieden oa training en opleiding, interessante opdrachtgevers zoals grote woningcorporaties en gemeenten, vrijheid om je eigen projecten uit te voeren en uitstekende ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor en op de werkvloer. We zorgen ervoor dat je altijd de nodige tools, kennis en instructies hebt om je werk veilig uit te voeren.