Over ons

Featured Video Play Icon

Volta Solar
Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

Landelijke dekking
Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs. Samen bedienen wij meer dan 1,3 miljoen klanten in heel Nederland met een breed aanbod waaronder zonnepanelen, zonneboilers, CV-ketels, warmtepompen en woningisolatie. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.

Centre of Expertise Zon
Binnen de groep is Volta Solar het Centre of Expertise op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar als kenniscentrum fungeert en dat een aantal zaken als inkoop en logistiek bij Volta Solar zijn gecentraliseerd voor heel Nederland en België.

Innogy
Samen met alle Service Partners en Essent zijn wij onderdeel van Innogy, een afsplitsing van de Duitse energiereus RWE. Met 40 duizend medewerkers en een omzet van 45 miljard is Innogy een van de grootste groene energiebedrijven van Europa. In Nederland werkt Volta Solar nauw samen met Innogy Renewables voor de realisatie van grootschalige zonne-energie installaties.

 

Bedrijfsgegevens Volta Solar BV

Bezoekadres:
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres:
Postbus 113
6400 AC Heerlen

T: 045 562 27 21
E: zonnepanelen@voltasolar.nl

KvK-nummer: 57067325
BTW-identificatienummer: NL852424516B01

zonnekeur-installateur

logo op pand Innogy hoofdkantoor