Particulieren

Kenniscentrum Zonne-energie

Als u zich oriënteert op het gebied van zonnepanelen komt er veel informatie op u af. De kennis en ervaring die wij in meer dan 10 jaar hebben opgedaan delen wij met u in ons Kenniscentrum Zonne-energie.

Dagelijks maken honderden mensen gebruik van ons kenniscentrum om antwoorden te vinden op hun vragen over zonne-energie. Van praktische informatie over techniek en ontwerp tot financiële kwesties zoals rendement en terugverdientijd. U vindt altijd snel een duidelijk antwoord op uw vragen.

Naar het kenniscentrum >

 

Kenniscentrum Zonne-energie

Webwinkel

Energie die u niet verbruikt hoeft u ook niet op te wekken met zonnepanelen. Daarom leveren wij inmiddels meer dan 1.000 slimme energiebesparende producten via onze webwinkel bespaarbazaar.nl.

Onder een slim bespaarproduct verstaan wij een betaalbaar product waarmee u veel energie en kosten kunt besparen, zonder daarbij in te leveren op comfort. Onze producten verdient u doorgaans binnen een jaar terug. Ook zijn zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal los te bestellen via onze webwinkel.

Beste Webwinkel 2011, 2012 & 2013

Bespaarbazaar.nl werd in 2011, 2012 en 2013 door het publiek uitgeroepen tot Beste Webwinkel op de nationale Thuiswinkel Awards. Onze klanten hebben ons beoordeeld op onder andere: prijs, kwaliteit, assortiment, levering en service. Wij zijn al drie keer op rij als winnaar uit de bus gekomen met de meeste en de beste beoordelingen.

Naar de webwinkel >
Webwinkel

Referentieprojecten

Wist u dat wij altijd meerdere referenties bij u in de buurt hebben, ongeacht waar u woont in Nederland? Voor iedereen die een offerte van ons krijgt laten we zien waar de dichtstbijzijnde installaties van ons te vinden zijn.

Tevreden klanten zijn een van de drijvende krachten achter ons bedrijf. Bij de oplevering van een project controleren wij of de klant helemaal tevreden is. Ook nodigen wij onze klanten uit om hun ervaringen met ons te delen via internet. Zo kunt u snel achterhalen hoe onze dienstverlening ervaren wordt door andere mensen.

Op de volgende websites vindt u enkele reacties:

The Feedback Company Volta Solar Kenniscentrum
Referentieprojecten