Actueel

Waterschapsbedrijf Limburg: project “plaatsing 33.000 zonnepanelen” is voltooid

Een mijlpaal voor Waterschapsbedrijf Limburg! Het project “plaatsing 33.000 zonnepanelen” is voltooid. Onlangs werden in Susteren de laatste 4.500 panelen geplaatst. Nu zijn alle 11 rioolwaterzuiveringsinstallaties, alsmede het dak van het kantoorgebouw in Roermond, voorzien van zonnepanelen.

zonnepanelen wbl susteren zonnepanelen wbl susteren

Plaatsing laatste zonnepanelen bij WBL in Susteren

Zonnepanelen voor WBL

Waterschapsbedrijf Limburg startte in september 2017 een Europese aanbesteding voor de installatie van zonnepanelen op haar terreinen in Venlo, Roermond, Hoensbroek, Susteren, Venray, Maastricht, Gronsveld, Landgraaf, Gennep, Kerkrade en Meijel. Via de Europese aanbesteding zocht Waterschapsbedrijf Limburg een partij gespecialiseerd in zowel dak- als veldopstellingen. Volta Limburg heeft de aanbesteding gewonnen voor de realisatie van grootschalige zonnepaneleninstallaties.

zonnepanelen wbl hoensbroek zonnepanelen wbl hoensbroek

Zonnepanelen bij WBL in Hoensbroek

Dochterbedrijf Volta Solar biedt in samenwerking met zusterbedrijf Belectric een innovatieve totaaloplossing om de terreinen van WBL optimaal te benutten. Dit was een nadrukkelijke wens, omdat WBL beperkte grond beschikbaar heeft voor het vermogen dat zij aan zonnepanelen willen plaatsen.

zonnepanelen plaatsen wbl susteren