Zakelijk

Volta Solar: Uw zakelijke partner
in zonne-energie

Volta Solar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grote pv-installaties. Als onderdeel van Essent en Volta Limburg hebben wij een gezonde basis, zowel financieel als organisatorisch.

Vraag direct een offerte aan

Uw voordelen:

  • Slimme investering
  • Gegarandeerde opbrengst gedurende 15 jaar
  • SDE+ subsidie
  • Besparing op uw energierekening
  • Advies en ondersteuning gedurende het gehele traject
  • Duurzaam imago

Wij voeren het gehele traject voor u uit: Van engineering en uitvoering tot het onderhoud van de installatie.Tevens ondersteunen wij u in de communicatie met de netbeheerder en energieleverancier.

Volta Solar: Uw zakelijke partner<br /> in zonne-energie

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?

Heeft u interesse en wilt u weten wat u kunt verdienen met zonne-energie?

Vul dan de Online Dakcheck in of neem contact op met een van onze zakelijk adviseurs:

Gislain Houtvast
Gislain Houtvast
Zakelijk Adviseur 06-15289113
Robbert de Bruijn
Robbert de Bruijn
Zakelijk Adviseur 06-11497145
Ivo Heuts
Ivo Heuts
Zakelijk Adviseur 088-0237465

SDE+

Dankzij de SDE+ subsidie zijn zonnepanelen ook interessant voor grootverbruikers. Als uw hoofdaansluiting groter is dan 3 x 80 Ampère valt u onder grootverbruik. Volta Solar ontzorgt bedrijven volledig bij het aanvragen van de SDE+ subsidie.

Omdat een grootverbruiker relatief weinig betaalt voor stroom, is het zonder subsidie niet rendabel om te investeren in zonnepanelen. De SDE+ maakt een investering in zonnepanelen wel interessant en richt zich op bedrijven en (non- profit) instellingen.

Volta Solar is één van de grotere installateurs van Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in SolarEdge systemen, met een power- optimizer per zonnepaneel. Voor grote systemen, die met SDE+ subsidie geplaatst worden, heeft SolarEdge enkele interessante voordelen. Bekijk hier de voordelen van SolarEdge

Vrijblijvende offerte aanvragen

Woningcorporaties

Alle huurwoningen in Nederland moeten vanaf 2020 energielabel B of hoger hebben. Dit is gemakkelijk te realiseren door het toepassen van zonne-energie.

Volta Solar ondersteunt woningcorporaties met het verduurzamen van hun woningen waarbij zowel de woningcorporatie als de huurder voordeel heeft: Woningcorporaties doen een investering die zich ruimschoots kan terugverdienen en voldoen aan hun duurzaamheidsdoelstelling, en de huurders besparen flink op hun energierekening.

Volta Solar verzorgt het hele traject voor woningcorporaties van A tot Z. Wij adviseren de woningcorporatie en zorgen dat de huurders goed geïnformeerd worden. Vervolgens plannen wij de installaties in en voeren deze uit. Maar ook na de installatie kunt u op ons rekenen! Vanwege onze samenwerking met Essent kunnen wij ook zekerheid bieden op het gebied van service en onderhoud.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Woningcorporaties

Gemeentelijke projecten

Via gemeentelijke zonnepanelenprojecten kunnen de inwoners van deze gemeenten tegen een gunstige lening zonnepanelen aanschaffen en worden hierin geheel ontzorgd gedurende 15 jaar. Hierdoor wordt zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Een voorbeeld van zo’n project is het Zonnepanelenproject Parkstad.

Volta Solar voert namens de gemeenten het hele project uit van A tot Z: Van inwoners informeren tot offerte-aanvragen behandelen, dakplannen maken, schouwen, installeren en onderhouden. Klik hier voor meer informatie over Zonnepanelenproject Parkstad

Vrijblijvende offerte aanvragen

MKB

Grootverbruikers kunnen gebruik maken van de SDE+ subsidie. Voor kleinverbruikers met een hoofdaansluiting tot 3 x 80 Ampère is een investering in zonnepanelen ook interessant. Zij kunnen gebruik maken van de salderingsregeling en in veel gevallen ook van de Energie Investerings Aftrek (EIA) alsmede de Kleinschaligheid Investerings Aftrek (KIA). 

Volta Solar ondersteunt het MKB in de aanschaf van zonne-energie. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren complete systemen. Verder kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Volta Solar heeft ruime ervaring met het plaatsen van zonne-energie systemen in o.a. de agrarische sector, detailhandel, groothandel en horeca.

Vrijblijvende offerte aanvragen
MKB