Zakelijk

Volta Solar: Uw zakelijke partner
in zonne-energie

Volta Solar heeft veel kennis en ervaring op het gebied van grote pv-installaties. Samen met Essent zijn wij onderdeel van Innogy, een van de grootste groene energiebedrijven van Europa. Volta Solar heeft een gezonde basis, zowel financieel als organisatorisch.

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Uw voordelen:

  • Goede investering met SDE+ subsidie
  • Uw grond aan ons verhuren mogelijk vanaf 3.500 zonnepanelen
  • Hoogwaardige systemen voor daken en velden
  • De beste garanties in de markt, verzekerd door Innogy
  • Gehele traject uit één hand

Volta Solar heeft alles in huis om uw zonne-energie project tot een succes te maken. Of u nu zelf gaat investeren of uw grond of dak aan ons wilt verhuren. Wij beschikken over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie en wensen.

Volta Solar: Uw zakelijke partner<br /> in zonne-energie

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn?

Heeft u interesse en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met een van onze zakelijk adviseurs via onderstaande button of bel 088-0237488.

Vraag direct een adviesgesprek aan
Bob Gulpen
Bob Gulpen
Projectleider 06-15403395
Gislain Houtvast
Gislain Houtvast
Zakelijk Adviseur 06-15289113
Martien van Schijndel
Martien van Schijndel
Zakelijk Adviseur 06-15242693

Zonnedaken en zonnevelden

Volta Solar is één van de grootste levereranciers van Nederland en België. Wij hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van grote zonne-energie installaties op daken en velden. Hierbij kan de klant ervoor kiezen om zelf te investeren, of om alleen de grond of het dak aan ons te verhuren.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten om de opdrachtgever gedurende het hele traject te ontzorgen. Denk hierbij aan het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, engineering, het aanvragen van de SDE+ subsidie en bemiddeling in de contacten met de netbeheerder en energieleverancier.

Samen met Innogy gaan wij veel verder dan alleen het realiseren van grootschalige zonne-energie systemen. Zo bieden wij een eigen peer-to-peer platform, waarmee de lokaal opgewekte stroom aan lokale afnemers geleverd kan worden. Tevens hebben wij veel ervaring met energiecorporaties. En op gebied van grootschalige energieopslag lopen wij voorop en kunnen we interessante oplossingen bieden.

Vraag direct een adviesgesprek aan

Woningcorporaties

Alle huurwoningen in Nederland moeten vanaf 2020 energielabel B of hoger hebben. Dit is gemakkelijk te realiseren door het toepassen van zonne-energie.

Volta Solar ondersteunt woningcorporaties met het verduurzamen van hun woningen waarbij zowel de woningcorporatie als de huurder voordeel heeft: Woningcorporaties doen een investering die zich ruimschoots kan terugverdienen en voldoen aan hun duurzaamheidsdoelstelling, en de huurders besparen flink op hun energierekening.

Volta Solar verzorgt het hele traject voor woningcorporaties van A tot Z. Wij adviseren de woningcorporatie en zorgen dat de huurders goed geïnformeerd worden. Vervolgens plannen wij de installaties in en voeren deze uit. Maar ook na de installatie kunt u op ons rekenen! Vanwege onze samenwerking met Essent kunnen wij ook zekerheid bieden op het gebied van service en onderhoud.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Woningcorporaties

Gemeentelijke projecten

Via gemeentelijke zonnepanelenprojecten kunnen de inwoners van deze gemeenten tegen een gunstige lening zonnepanelen aanschaffen en worden hierin geheel ontzorgd gedurende 15 jaar. Hierdoor wordt zonne-energie voor iedereen toegankelijk. Een voorbeeld van zo’n project is het Zonnepanelenproject Parkstad.

Volta Solar voert namens de gemeenten het hele project uit van A tot Z: Van inwoners informeren tot offerte-aanvragen behandelen, dakplannen maken, schouwen, installeren en onderhouden. Klik hier voor meer informatie over Zonnepanelenproject Parkstad

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

MKB

Grootverbruikers kunnen gebruik maken van de SDE+ subsidie. Voor kleinverbruikers met een hoofdaansluiting tot 3 x 80 Ampère is een investering in zonnepanelen ook interessant. Zij kunnen gebruik maken van de salderingsregeling en in veel gevallen ook van de Energie Investerings Aftrek (EIA) alsmede de Kleinschaligheid Investerings Aftrek (KIA). 

Volta Solar ondersteunt het MKB in de aanschaf van zonne-energie. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren complete systemen. Verder kunt u bij ons terecht voor service en onderhoud. Volta Solar heeft ruime ervaring met het plaatsen van zonne-energie systemen in o.a. de agrarische sector, detailhandel, groothandel en horeca.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
MKB