Zonnepanelen installeren

Hoeveel kunt u verdienen
met zonne-energie?

Zonnepanelen installateur

  1. Betrouwbaar: Wij zijn onderdeel van Volta Limburg en Essent
  2. Erkende en gecertificeerde installatie
  3. Werken enkel met A-merk panelen en omvormers
  4. Al ruim 10 jaar ervaring met Zonnepanelen installeren

 

Zonnepanelen laten plaatsen

Bij het aanschaffen van zonnepanelen is een correcte installatie zeer belangrijk. Zeker voor een installatie die minstens 25 jaar lang rendement moet opleveren. Bij het uitzoeken van een installateur is het belangrijk dat deze aan de onderstaande voorwaarden voldoet:

Betrouwbare en stabiele installateur
Op zonnepanelen en omvormers zitten lange fabrieksgaranties. Uw installateur is uw aanspreekpunt bij defecten. Bij een faillissement moet u de garantie zelf claimen bij de groothandel of fabriek. Volta Solar is eigendom van Essent. Een stabiele grote energiereus. Zo bent u verzekerd van uw garantie en service achteraf.

Keurmerk
De afgelopen jaren zijn er keurmerken en normeringen opgesteld. Volgens deze normen werken erkende installateurs. Volta Solar heeft het Zonnekeur keurmerk, is erkend SEI installateur en lid van de landelijke belangenorganisatie Zonne-energie. Zo bent u ervan verzekerd dat een systeem van Volta Solar volgens de hoogte normen geplaatst is.

Betalen
Bij veel installateurs dient u een voorschot te betalen voor installatie. Wij leveren eerste de installatie volledig op. Zodra het systeem perfect werkt ontvangt u de factuur. Zodoende loopt u geen onnodige risico’s.

Zonnepanelen installateur

Een offerte met de kosten om zonnepanelen te laten plaatsen?